Γιατί κάποιες φυλές σκύλων καταπνίγουν


Αναμφισβήτητα έχετε ακούσει ένα σκυλί που επικοινωνεί σε κάποιο σημείο ή άλλο. Μπορούν εύκολα να το κάνουν αυτό με το ουρλιαχτό για να δηλώσουν τη θέση τους για τους άλλους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι σκύλοι είναι άμεσοι πρόγονοι των λύκων. αυτή η συμπεριφορά αληθινά δεν αποτελεί έκπληξη. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνες οι φυλές σκύλων που δεν είναι γνωστό ότι ουρλιάζουν. Έτσι, αν έχετε ένα σκυλί που δεν είναι γνωστός καπνιστής, τότε μπορεί να είναι απαραίτητο να πάρετε το σκυλί σας για έλεγχο κτηνιάτρου εάν αυτή είναι η συμπεριφορά που ξεκινούν χωρίς καμία προειδοποίηση.

Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για το σκυλάκι σας που ουρλιάζει αν έχετε μια φυλή όπως μια αιμορραγία, το Εσκιμώο, το Malamute ή τον πρόβατο επειδή είναι γνωστοί για τραγούδι πιο συχνά από ό, τι δεν. Ωστόσο, αν βρείτε το σκυλί σας είναι ουρλιάζοντας, και αυτό είναι μια νέα συμπεριφορά, τότε ίσως χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι δεν υποφέρουν από άγχος, κατάθλιψη ή άλλα ιατρικά θέματα. Μπορείτε εύκολα να αξιολογήσετε την κατάσταση για να δείτε εάν το άγχος προκαλεί το σκυλί σας να ουρλιάζει. Εάν είστε βαρετοί, βηματοδοτικοί ή καταστροφικοί, τότε πρέπει να εξετάσετε τρόπους για να μειώσετε το άγχος του χωρισμού του σκύλου σας όταν είστε μακριά.

Ωστόσο, εάν βρείτε το σκυλί σας είναι απολύτως ωραία, τότε εξετάστε το γεγονός ότι έμαθαν να ουρλιάζουν από ένα άλλο σκυλί. Συχνά, αυτή η συμπεριφορά θα προκαλέσει την προσοχή που ζητά το ζώο σας. Ακριβώς το ίδιο όπως και αν το παιδί σας ήταν να σας πλησιάσει και να πείτε τη λήψη μου? το σκυλί σας απλά λέει εδώ είμαι. Τα σκυλιά είναι πολύ ευφυή και περιπετειώδη πλάσματα από τη φύση. Μαθαίνουν πολύ γρήγορα και συχνά οι χρόνοι θα πάρουν τα χαρακτηριστικά άλλων ζώων. μάλλον σας αρέσει ή όχι. Είναι σημαντικό να μην αντιδράσετε υπερβολικά στην κατάσταση. Ωστόσο, αν ο ουρλιαχτός του σκύλου σας προκαλεί πρόβλημα ή προκαλέσει ανεπιθύμητη προσοχή, τότε μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε λίγα κόλπα για να σταματήσετε τη συμπεριφορά.

Μια σιωπηρή εκπαίδευση

Μια εύκολη μέθοδος για τον προσδιορισμό αυτής της μορφής συμπεριφοράς ονομάζεται εκπαίδευση σιωπής. Θα χρειαστεί να πάρετε το σκυλί σας να ουρλιάζει ή να φλοιός και στη συνέχεια να τους πείτε να είναι ήσυχοι. Μόλις παραμείνουν σιωπηλοί για λίγα δευτερόλεπτα φροντίζοντας να τους δώσετε μια θεραπεία, καθώς και έπαινο για να τους πείτε ότι ακολουθούν τις οδηγίες σας. Μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να πάρει το σκυλί σας για να ελέγξει τον ουρλιαχτό ή το γαύγισμα του, αλλά παραμείνει επίμονη στις προσπάθειές σας και τελικά θα επιτύχετε τον στόχο σας.

Απλά βεβαιωθείτε ότι θεωρείτε τη φυλή σκύλου που έχετε όταν προσπαθείτε να τους πάρει για να σπάσει αυτό που μπορεί να θεωρήσετε μια κακή συνήθεια. Μετά από όλα, δεν θέλετε να σταματήσετε το σκυλί σας από την επικοινωνία με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν. Όταν έχετε ένα σκυλί που εκβάλλει από τη φύση? πολλοί λόγοι είναι γενετικά παρόντες στο ζώο σας που προκαλεί την ανάγκη να μιλήσετε. Για παράδειγμα, σκεφτείτε το γεγονός ότι είναι σε υψηλό συναγερμό, βαριούνται, ή ίσως ακόμη και τραυματίες. Συχνά φορές ο αγαπημένος σας γούνινος προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για το τι θεωρούν μια επικίνδυνη κατάσταση. Μπορεί να είναι απλώς μια σειρήνα από ένα όχημα έκτακτης ανάγκης, το οποίο προκάλεσε την ανάγκη τους να μιλήσουν, αλλά παρόλα αυτά σας λένε για τους κινδύνους που εκτιμούν.

το σκυλάκι λυγίζει από την πλήξη, τότε είναι απαραίτητο για εσάς ως ιδιοκτήτης να εξασφαλίσετε ότι διεγείρονται και διασκεδάζουν σωστά. Πάρτε τους σε μια βόλτα ή πηγαίνετε παίξει φέρε. Αυτό θα βοηθήσει όχι μόνο να μειώσει το άγχος τους, αλλά και να βοηθήσει να πάρει το ανεπιθύμητο ουρλιαχτό υπό τον έλεγχο επίσης. Απλά θυμηθείτε να αξιολογήσετε την κατάσταση του σκύλου σας προτού αυτομάτως σιωπήσετε ή διορθώσετε. Τα περισσότερα σκυλιά δεν θα απλώς ουρλιάζουν και φλοιώσουν μόνο και μόνο επειδή νιώθουν σαν αυτά. Είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι έχουν μάθει τη συμπεριφορά, αλλά μην το αποδέχεστε απλώς ως τον λόγο της νέας αγάπης του σκύλου σας για το ουρλιαχτό

Howling Breeds

Όταν σκέφτεστε να φέρετε έναν σκύλο στο σπίτι σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια φυλή είναι πιο επιρρεπή σε ουρλιαχτό. Δεν θέλετε να βρείτε τον εαυτό σας με πολλές αϋπνίες νύχτες πριν συνειδητοποιήσετε ότι η φυλή που επιλέξατε δεν είναι σωστή για το σπίτι σας. Η πλειοψηφία των φυλών ουρλιάζων φαίνεται να εμπίπτει στην κατηγορία των σκύλων εργασίας όπως το κυνήγι, η βοσκή και το έλκηθρο. Με αυτούς τους τύπους σκύλων, η επικοινωνία είναι απαραίτητη, και αυτό επιτυγχάνεται συχνά με την απομάκρυνση ενός μακρινού ουρλιαχτού. Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε αν φέρνετε στο σπίτι ένα πακέτο ζώου per se. Για παράδειγμα, ένας Γερμανός Ποιμενικός είναι πολύ κοντά στη γενεαλογία των προγόνων του λύκου. Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι θα έχετε ένα σκυλάκι στα χέρια σας.

Αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με το άγχος ή τη διατάραξη που μπορεί να συνοδεύει την κατοχή ενός σκύλου με ουρλιάζοντας, τότε είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια φυλή σκύλου που είναι δεν είναι γνωστό να ουρλιάζει. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή ένας σκύλος είναι μικρός δεν σημαίνει ότι έχει λιγότερη πιθανότητα να ουρλιάζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ενδιαφέρει να μιλήσετε με ένα ενημερωμένο άτομο όταν σκέφτεστε μια νέα προσθήκη στην οικογένειά σας. Μην βρεθείτε να παραβιαστείτε ή ακόμα χειρότερα, να αγωνίζεστε για να σιωπήσετε τη φυσική φύση του σκύλου σας.

Μην αισθανθείτε ότι όλα χάνονται αν βρεθείτε κάπως να ασχολείστε με ένα σκυλί που ουρλιάζει. Απλά θυμηθείτε να αφιερώσετε χρόνο για να τους εκπαιδεύσετε σωστά και να περιορίσετε την επιθυμία τους να ουρλιάζουν σε διαρρήξεις. Θα χρειαστεί να εξασφαλίσετε ότι το σκυλί σας παίρνει πολλές ασκήσεις. Μετά από όλα, τα περισσότερα σκυλιά που ουρλιάζουν είναι πολύ δραστήρια από τη φύση. Θυμηθείτε ότι είναι τα σκυλιά που έχουν βοηθήσει με θέσεις εργασίας όπως η μεταφορά και η προστασία σε γενεές παρελθόν. Είναι στο αίμα τους να επικοινωνούν, και ειλικρινά, είναι δύσκολο να καθορίσουν τα γενετικά τους χαρακτηριστικά. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο να τους πάρει να μάθουν μια νέα συμπεριφορά.

Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το σκυλί σας για μια βόλτα κάθε πρωί και κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι. Αυτό ακούγεται χρονοβόρα βασικά γιατί είναι. Αν και αυτό είναι απαραίτητο αν θέλετε να παρέχετε αποτελεσματική άσκηση για το σκυλί σας που μπορεί να είναι επιρρεπής σε πλήξη και άγχος. Θα σας φάνηκε επίσης καλό. Όταν ενσωματώνετε καθημερινή άσκηση τόσο στη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας, όσο και ο καθένας σας, θα αισθανθείτε πολύ λιγότερο άγχος. Θα διαπιστώσετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας είναι πολύ λιγότερο καταστροφικό, πιο χαλαρό και ακόμη λιγότερο πιθανό να ουρλιάζει σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο ήχο. Εάν αυτό δεν βοηθά στη μείωση της επιθυμίας τους να ουρλιάζουν, τότε ίσως θελήσετε να κλείσετε ραντεβού για έναν κτηνίατρο για να ελέγξετε αν το κατοικίδιο σας είναι εντάξει. είναι ουρλιάζοντας, προσπαθούν να σας προστατεύσουν και να επικοινωνήσουν μαζί σας ή άλλα σκυλιά που βρίσκονται κοντά. Κάθε φορά που ουρλιάζουν, είναι σαν να έχουν πάρει το τηλέφωνο και μιλούν σε φίλο ή εχθρό. Αυτή δεν είναι μια συμπεριφορά που θα πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά μάλλον να μειωθεί αν διαταράξει τους γείτονές σας.

Μην θυσιάζετε τη λογική σας ή μην αφήσετε την ελπίδα αν δεν μπορείτε να πάρετε το σκυλί σας να σταματήσει να ουρλιάζει. Όπως ανέφερα νωρίτερα, το μέγεθος δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν φέρνετε στο σπίτι ένα σκυλί που είναι γνωστό ότι ουρλιάζει. Ακόμη και τα τσιουάουα και οι μελαγχρωστικοί είναι γνωστοί για να ουρλιάζουν, και είναι μερικές από τις μικρότερες φυλές. Υπάρχουν επίσης μικροσκοπικές ή τσαγιού φυλές σκυλιών που εύκολα θα σας εκπλήξουν με ένα δυνατό ουρλιαχτό. Έτσι για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια φυλή σκυλιών που είναι καλύτερη για την οικογένειά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εξοικειωθεί με τις φυλές σκυλιών που είναι γνωστοί ομιλητές. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αποφύγετε συγκεκριμένες γραμμές, όπως Bloodhounds και Huskies, αν θέλετε να μειώσετε τις πιθανότητές σας να φέρετε στο σπίτι ένα σκυλί που θα ουρλιάζει από τη φύση


Συμπέρασμα

Αν διαπιστώσετε ότι έχετε φέρει άθελά σας το σκυλί που ουρλιάζει ή το σκυλί σας έχουν μάθει πώς να σκυθώ ξαφνικά, τότε αφιερώστε χρόνο για να τους εκπαιδεύσετε ακολουθώντας τις επιθυμίες σας. Σιγουρευτείτε ότι τους δίνετε πολλές ασκήσεις, διεγείρουν τα παιχνίδια ή τα καθήκοντα, και τους παρουσιάζετε στον κόσμο γύρω τους. Ένα σκυλί που αντιλαμβάνεται ότι μια περασμένη σειρήνα δεν είναι απαραιτήτως μια απειλή θα αντιδράσει λιγότερο στον θόρυβο με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο και βοήθεια, αλλά τόσο καλύτερα το σκυλί σας καταλαβαίνει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. οι πιο χαλαροί που θα νιώσουν στον κόσμο τους.

Ακριβώς όπως όταν τονίζεις, μπορείς να πιάσεις, να ουρλιάζεις ή ακόμα να κλάψεις. εξετάστε το γεγονός ότι το ζώο σας μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα. Μη τους τιμωρείτε για τη δυσφορία που αισθάνονται. Μπορεί να χρειαστεί να τους εκπαιδεύσετε αν η συμπεριφορά τους διαταράξει τη γειτονιά ή μπορεί να βρεθείτε να ουρλιάζεστε στο φεγγαρόφωτο και να καταλάβετε γιατί ο σκύλος σας αγαπά να ουρλιάζει τόσο πολύSource link