Γιατί η υιοθέτηση σκύλων είναι σημαντική


Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπαστικό από το να βλέπεις το γκρι
ρύγχος ανώτερου σκύλου στο καταφύγιο ζώων. Τις περισσότερες φορές, τα ανώτερα κατοικίδια ζώα
καταλήγουν στο καταφύγιο για λόγους πέρα ​​από τον έλεγχο του κηδεμόνα τους, όχι επειδή
για οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά εκ μέρους τους. Ο θάνατος ενός ηλικιωμένου γονέα. αλλεργίες του
ένα νεογέννητο παιδί. περιορισμοί στέγασης που προκαλούνται από μια απροσδόκητη κίνηση: οποιεσδήποτε από αυτές
αυτά μπορούν να αναγκάσουν ένα άριστα συμπεριφερόμενο, ελαφρώς μεγαλύτερα σκυλιά στην έλλειψη στέγης.
Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί η μεγαλύτερη υιοθεσία σκυλιών είναι τόσο σημαντική.

Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να σκεφτείτε να υιοθετήσετε ένα ανώτερο σκύλο:

1) Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε.

Όταν υιοθετείτε ένα κουτάβι, αναπτύσσουν ακόμα την προσωπικότητά τους και διευθετούν τη συμπεριφορά των ενηλίκων. Όταν επιλέγετε μια ανώτερη υιοθεσία σκυλιών, θα υπάρξουν λιγότερες εκπλήξεις. Παλαιότερα σκυλιά είναι συνήθως housetrained και είναι απίθανο να παρουσιάσουν μια κουραστική συμπεριφορά κουτάβι, όπως το άλμα επάνω, καταστροφική μάσημα ή μια πάνω από την κορυφή ανάγκη για το παιχνίδι

2) Σώζετε δύο 19659007] Κάθε χρόνο, εκατομμύρια σκύλοι καταλήγουν σε οργανώσεις για την προστασία των ζώων. Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός, ένας που υπερφορτώνει εντελώς καταφύγια σε ολόκληρη τη χώρα. Οι περισσότεροι υιοθετητές προσπαθούν να υιοθετήσουν ένα νεότερο σκυλί, έτσι ώστε οι ανώτεροι σκύλοι είναι συχνά εκείνοι που περνούν περισσότερο στο καταφύγιο ή είναι οι πρώτοι που θα υποβληθούν σε ευθανασία όταν χρειάζεται χώρος. Επιλέγοντας την υιοθεσία του μεγαλύτερου σκύλου, δεν παρέχετε μόνο ένα ασφαλές, αγαπητό σπίτι για αυτό το σκυλί, μπορείτε επίσης να ελευθερώσετε χώρο για έναν άλλο σκύλο για να ζήσετε.

3) Θα έχετε έναν άμεσο καλύτερο φίλο που γνωρίζει ήδη τα σχοινιά.

Τα ανώτερα σκυλιά ήταν γύρω από το μπλοκ. Συνήθως, έχουν ήδη κοινωνικοποιηθεί με άλλους σκύλους και ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι με ελάχιστη εκπαίδευση, θα γνωρίζουν ότι μια ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου σημαίνει "Jump in" και αναγνωρίζει ρουτίνα εντολές όπως "Come" "Sit" και "Stay." Τα περισσότερα ανώτερα σκυλιά είναι άνετα με το περπάτημα του λουριού, έτσι είναι πιθανό να απολαύσετε πολιτισμένους περιπάτους από την πρώτη μέρα. Εν ολίγοις, επιλέγοντας μια ανώτερη έγκριση σκύλου θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε πιο εύκολα έναν νέο σύντροφο στη ζωή σας χωρίς να ξοδέψετε μήνες και χρήματα για την κατάρτιση.

4) Ναι, μπορείτε να διδάξετε ένα παλιό σκυλί νέα κόλπα!

Αντίθετα με τη λέξη, τα ανώτερα σκυλιά είναι πιο ικανά να μάθουν νέα κόλπα, επειδή έχουν μεγαλύτερο μήκος προσοχής από τους νεότερους ομολόγους τους. Αν είστε στην εκπαίδευση του νέου σκύλου σας, ένα ανώτερο σκυλί που έχει ήδη τα βασικά κάτω θα είναι έτοιμο να προχωρήσει σε πιο προηγμένα κόλπα νωρίτερα. ένα ανώτερο σκυλί θα χρειαστεί περισσότερη κτηνιατρική φροντίδα από ένα κουτάβι ή ένα νεαρό σκυλί, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Εκτός αν φέρνετε ειδικά ένα σκυλί με ειδικές ανάγκες, τα περισσότερα ανώτερα σκυλιά στα καταφύγια είναι υγιή και χρειάζονται απλά ένα νέο μέρος για να καλέσετε στο σπίτι. Έχουν ήδη στειρωθεί ή στειρωθεί, είναι ενημερωμένοι για τους εμβολιασμούς και είναι λιγότερο ευαίσθητοι στις πολλές ασθένειες που τα κουτάβια κινδυνεύουν να συμβάλουν.

Εάν έχετε αποφασίσει ότι η υιοθέτηση σκύλων είναι ο τρόπος να πάτε, δείτε ποιος ψάχνει για ένα σπίτι στο petfinder.com. Ή, αν προτιμάτε να μην πάτε σε ένα καταφύγιο, υπάρχουν άτομα εκεί έξω που δεν μπορούν να κρατήσουν τα σκυλιά τους και να χρειαστεί να τα ξανακάνουν. Ελέγξτε έξω το κατοικίδιο ζώο σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υιοθέτηση ενός σκύλου από ένα καλό σπίτι στο άλλο.

 Η υιοθέτηση σκύλων είναι ένας υπέροχος τρόπος να φέρετε έναν σύντροφο ζώου στο σπίτι σας.

Η υιοθεσία των μεγαλύτερων σκύλων: ψάχνει για την επόμενη οικία

Τέλος, μπορεί να ακούγεται ανόητη, αλλά επειδή τα ανώτερα σκυλιά γνωρίζουν μια άνετη και χαρούμενη ζωή πριν βρεθούν χωρίς σπίτι, είναι οι πιο ευγνώμονες σύντροφοι. Θα καταλάβετε τι εννοούμε όταν ολοκληρώσετε την υιοθέτηση του μεγαλύτερου σκύλου σας!

 Κάθισαμε με την Angela Marcus, συνιδρυτή της GetYourPet, για να συζητήσουμε για την υιοθέτηση σκύλων.

Η Angela Marcus είναι ένας συντηρητής ζωής και συνιδρυτής της GetYourPet.com η πρώτη σε εθνικό επίπεδο κοινότητα υιοθεσιών κατοικίδιων κατοικίδιων ζώων που συνδέει άμεσα τους ανθρώπους που χρειάζονται να επανδρώσουν ένα κατοικίδιο ζώο με ανθρώπους που θέλουν να υιοθετήσει ένα κατοικίδιοSource link