Γιατί δεν αυξάνουμε τα ποσοστά σας για την υποβολή αιτήσεων Trupanion


Όταν το κατοικίδιο ζώο σας είναι άρρωστο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ανησυχείτε είναι εάν η ασφάλειά σας θα σας βλάψει στο τέλος – ποιο είναι το σημείο κατάθεσης του Trupanion ισχυρίζεται ότι θα τιμωρηθείτε με υψηλότερα ποσοστά. Βεβαίως, η εμπειρία ενός άρρωστου κατοικίδιου ζώου είναι αρκετά αγχωτική. Επιπλέον, μη γνωρίζοντας πόσο είναι η θεραπεία του κατοικίδιου ζώου σας ή ποια είναι η διάγνωση του κατοικίδιου ζώου σας μπορεί να αισθάνεται συντριπτική. Σήμερα θα εξηγήσουμε γιατί δεν τιμωρούμε τα άσχημα κατοικίδια ζώα, τον λόγο για μια πιθανή αλλαγή του ρυθμού και τη σημασία της υψηλής ποιότητας κάλυψης για τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας.

Trupanion ισχυρίζεται: όλα όσα θέλατε ποτέ να μάθετε για τις τιμές σας

 Trupanion ισχυρίζεται: δεν τιμωρία άτυχη κατοικίδια ζώα.

Γιατί δεν αυξάνουμε τα ποσοστά σας βάσει αξιώσεων;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην προστασία του κατοικίδιου ζώου σας από την απροσδόκητη. Γιατί λοιπόν θα σας τιμωρούσαμε εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάλυψη; Φυσικά, θέλουμε να χρησιμοποιείτε ιατρική ασφάλιση όταν χρειάζεστε και εγώ. Στον πυρήνα μας, δεν τιμωρούμε άτυχα κατοικίδια ζώα. Μάλλον, είναι η αποστολή του Trupanion να βοηθήσει όλα τα κατοικίδια ζώα που αγαπάμε όλοι να λαμβάνουν την καλύτερη κτηνιατρική φροντίδα.

"Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον προϋπολογισμό των μελών για την απροσδόκητη κτηνιατρική φροντίδα. Δεν γνωρίζετε πότε θα φέρει στο σπίτι ένα νέο κατοικίδιο ζώο εάν θα είναι άρρωστοι. Φυσικά, δεν επιλέγετε αν το κατοικίδιο ζώο σας θα είναι άτυχο ή τυχερό στην υγεία του – δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γνωρίζετε ", δηλώνει η Τζέσικα Γκίμπς, Αντιπρόεδρος της Trupanion της Υπηρεσίας Αναλογιστών και Analytics.

Η διαφορά στην ιατρική ασφάλιση για τα κατοικίδια ζώα

Δεν είναι όλες οι ασφάλειες είναι οι ίδιες. Για παράδειγμα, πάρτε ασφάλιση αυτοκινήτου – όταν υποβάλλετε αξιώσεις ή πάρετε κάποιο ατύχημα, τα ποσοστά σας πιθανότατα θα αυξηθούν. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει με το Trupanion *. Επιπλέον, εάν υποβάλλετε 100 αξιώσεις ή δεν υπάρχουν αξιώσεις, το ποσοστό κατοικίδιων ζώων σας δεν επηρεάζεται. Δεν τιμωρούμε τα άσχημα κατοικίδια ζώα για να αρρωστήσουν. Αντίθετα, όλα τα κατοικίδια ζώα αντιμετωπίζονται εξίσου και συμπεριλαμβάνονται σε μια κοινή ομάδα κινδύνου. Αυτό δεν είναι προϊόν που βασίζεται στην αξιοποίηση ", αναφέρει ο Gibbs.

Η τιμή του κατοικίδιου ζώου σας μπορεί να αλλάξει

Αυτό δεν σημαίνει ότι το μηνιαίο κόστος του κατοικίδιου ζώου σας δεν θα αλλάξει ποτέ. Το ποσοστό τους βασίζεται σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων αυτών των κατηγοριών τιμολόγησης:

  • Φύλο
  • Φύλο
  • Ηλικία κατά την εγγραφή
  • Κτηνιατρική περίθαλψη ειδικά για την περιοχή σας

Ενώ το μηνιαίο σας κόστος μπορεί να αλλάξει το κατοικίδιο ζώο θα διατίθεται για πάντα ως η ηλικία κατά την εγγραφή. Για παράδειγμα, εάν εγγραφείτε στο Labrador Retriever όταν είστε ηλικίας δύο ετών, θα είναι πάντα διατιμημένοι ως 2-year-old λαβράδορ retriever ακόμη και όταν γερνούν στα ανώτερα χρόνια τους. Επιπλέον, όλοι αυτοί οι παράγοντες αποτελούν το εξατομικευμένο μηνιαίο κόστος του κατοικίδιου ζώου σας. Το ποσοστό δεν είναι το ίδιο, καθώς κάθε κατηγορία τιμών (φυλή, φύλο και ηλικία) είναι συγκεκριμένες για το κατοικίδιο ζώο σας.

Όταν θα μπορούσατε να δείτε μια πιθανή αλλαγή τιμής

Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους θα μπορούσατε να δείτε μια αλλαγή επιτοκίου:

Περιφερειακή ειδικότητα κτηνιατρικής φροντίδας

Φυσικά, με βελονισμό, μηχανές μαγνητικής τομογραφίας και CT σάρωσης έχει σίγουρα αλλάξει μέσα στον κλάδο. Για παράδειγμα, πριν από πέντε χρόνια μπορεί να υπήρχαν μόνο μία ή δύο κλινικές στην περιοχή σας με φροντίδα ειδικότητας. Σήμερα, υπάρχει μια πιθανότητα ότι υπάρχουν πολλές κτηνιατρικές κλινικές στην περιοχή σας που όχι μόνο προσφέρουν φροντίδα υψηλής ποιότητας αλλά και εξειδικευμένη φροντίδα.

Κοινόχρηστος κίνδυνος: το μοντέλο τιμολόγησης

Επιπλέον, σε ειδική περιφερειακή κτηνιατρική φροντίδα, η ομάδα κινδύνου μοιράζεται σε όλα τα κατοικίδια ζώα. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι εξετάζουμε όλες τις κατηγορίες τιμών ξεχωριστά, πράγμα που οδηγεί σε ένα συνολικό συντελεστή τιμολόγησης μαζί.

Για παράδειγμα, όλοι οι 19459007 Labrador retrievers που είναι δύο ετών, σε μια συγκεκριμένη περιοχή του Βορρά Η Carolina, με πρόσβαση σε φροντίδα ειδικής φροντίδας, μπορεί να διαφέρει διαφορετικά από μια δεκαετούς ηλικίας οικιακής μικρής γάτας στην πόλη της Νέας Υόρκης. Επιπλέον, όλοι οι συγκεκριμένοι παράγοντες τιμολόγησης, όπως η φυλή, το φύλο, η ηλικία κατά την εγγραφή και η συγκεκριμένη περιοχή, αποτελούν όλα μέρος της τιμολογιακής συνιστώσας.

Υψηλής ποιότητας κάλυψη

Θέλουμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας κάλυψη για τα κατοικίδια ζώα σας. Φυσικά, δεν θέλουμε να περιορίσουμε την κάλυψή σας. Για παράδειγμα, η πολιτική Trupanion δεν έχει όρια στις πληρωμές απαιτήσεων και μπορεί να πληρώσει τον κτηνίατρό σας άμεσα μέσα σε λίγα λεπτά (ή δευτερόλεπτα!) στο ταμείο. Είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων αυτό το επίπεδο υπηρεσίας, επειδή είμαστε αφοσιωμένοι στην υψηλής ποιότητας ιατρική ασφάλιση για τα κατοικίδια ζώα.

 Trupanion ισχυρίζεται: είμαστε εδώ για το απροσδόκητο.

Trupanion ισχυρίζεται: δεν τιμωρία άτυχη κατοικίδια ζώα

Η ζωή είναι απροσδόκητη. Στην ουσία, δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε αν το κατοικίδιο ζώο σας θα είναι άτυχο στην υγεία του. Αλλά είμαστε εδώ για σας με ιατρική κάλυψη που μπορείτε να υπολογίζετε. Ομοίως, η αξία της ιατρικής ασφάλισης για κατοικίδια ζώα σας δίνει την ειρήνη του μυαλού και την υποστήριξη για τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας.

* Μας αρέσουν οι ενημερωμένες αποφάσεις. Δείτε την πολιτική μας για λεπτομέρειες πλήρους κάλυψης.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link