Βελτίωση της κινητικότητας του σκύλου σας με μαλακά μασή


Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που κανένα πλάσμα στη Γη δεν είναι άνομο, συμπεριλαμβανομένου του σκύλου σας. Κατά μέσο όρο, τα σκυλιά ζουν μεταξύ 10 και 15 ετών. αλλά τα προβλήματα υγείας που συνοδεύουν τη γήρανση μπορεί να τους επηρεάσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ανάλογα με τη διατροφή τους, το επίπεδο άσκησης και τη φυλή. ορισμένα σκυλιά μπορούν να αναπτύξουν προβλήματα με τους γοφούς και τα πόδια τους νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Αν το σκυλί σας δυσκολεύεται να σηκωθεί ή να περπατήσει σε μεγαλύτερες αποστάσεις, μπορεί να μην σημαίνει ότι έχει συμπληρώσει το γήρας. Μπορεί να σημαίνει ότι ο γούνινος φίλος σας πάσχει από κάποιες χρόνιες ασθένειες όπως η αρθρίτιδα. Τα συμπτώματα αυτών των συνθηκών μπορεί να εμφανιστούν ενώ το σκυλί σας είναι ακόμα στην κορυφή του. σε ηλικία τεσσάρων ή πέντε ετών. Στην αρχή, αυτά τα συμπτώματα δεν θα εμφανιστούν πάρα πολύ. Όμως, καθώς τα χρόνια περνούν, είναι εγγυημένα να γίνουν πιο σοβαρά.

Γιατί η αρθρίτιδα και παρόμοια προβλήματα συμβαίνουν στα σκυλιά είναι ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα επιτίθεται στον ιστό στις αρθρώσεις τους. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο χόνδρος τους γίνεται πιο εύθραυστος, χάνοντας τη μάζα του κατά μήκος του δρόμου. Και όταν ο χόνδρος γίνει λεπτότερος, οι αρθρώσεις καταλήγουν να τρίβονται ο ένας στον άλλο, προκαλώντας σοβαρό πόνο στον σκύλο. Προφανώς, εάν το κουτάβι σας αισθάνεται πόνο, δεν θα είναι εύκολο να περπατήσει, να πηδήξει και να τρέξει όπως έκανε στο παρελθόν.

Τα καλά νέα είναι ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις και οι θεραπείες φαρμάκων μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα, αν και όχι εντελώς. Μερικά στεροειδή μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή των συνδέσεων, καθιστώντας τον πόνο να πάει μακριά. Ωστόσο, αυτοί οι τύποι θεραπειών μπορούν να βλάψουν άλλα όργανα του κουταβιού σας, γι 'αυτό συχνά χρησιμοποιούνται ως έσχατη λύση.

 Το σκυλί παίζει

Μέχρι στιγμής, ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αρθρίτιδα και άλλες καταστάσεις που επηρεάζουν το κίνημα ενός σκύλου είναι πρόληψη. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα στην αγορά που έρχονται με τη μορφή μαλακών μασών που μπορείτε να δώσετε στο σκυλί σας για να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνει κινητό έως ότου φθάσει σε πραγματικά γηρατειά.

Μαλακά μασά που μπορούν να βελτιώσουν την κινητικότητα του σκύλου σας [19659008] Γιατί πρέπει τα μαλακά μασώμενα να είναι η επιλογή σας για τη συμπλήρωση του σκύλου σας; Επειδή είναι νόστιμα και, όπως υποδηλώνει το όνομά τους, είναι εύκολο να μασήσουν. Με το να προσφέρετε τα συμπληρώματα του κουταβιού σας σε αυτή τη μορφή, θα βεβαιωθείτε ότι θα τα φάει πραγματικά.

Το ερώτημα είναι τι είδους μαλακά μασά πρέπει να πάρετε για τον τετράποδο φίλο σας; Λοιπόν, εδώ είναι μερικές προτάσεις.

Ωμέγα 3s

Ορισμένες ουσίες έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, επομένως, μπορούν να επιβραδύνουν τη διαδικασία της αρθρίτιδας. Μια από τις πιο δραστικές ουσίες που υπάρχουν είναι η Ωμέγα 3. Αυτός είναι ένας τύπος λιπαρών οξέων που έχουν όλα τα οφέλη στο σώμα, τόσο το σώμα ενός ανθρώπου όσο και το σώμα ενός σκύλου

Omega 3 μαλακά μασά μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία της αρθρίτιδας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη γενική υγεία του σκύλου σας. Αυτή η οικογένεια λιπαρών οξέων αποδεικνύεται ότι ενισχύει τον καρδιακό μυ, βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και κάνει ακόμη πιο υγιές και πιο λαμπερό το παλτό του σκύλου.

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη συμπληρωμάτων Omega 3 στην αγορά, διαφορετικές πηγές. Ποια από τις επιλογές; Λοιπόν, όλοι λειτουργούν πολύ καλά, αλλά αν θέλετε το καλύτερο, η συμβουλή μας είναι να επικεντρωθούμε σε εκείνα τα συμπληρώματα από φυτοπλαγκτόν

Φυτοπλαγκτόν

Το φυτοπλαγκτόν είναι μια κύρια πηγή τροφής πολλών θαλάσσιων ζώων. Ένας από τους λόγους για τους οποίους τόσο μεγάλα πλάσματα όπως οι γαλάζιες φάλαινες χρησιμοποιούν αυτούς τους οργανισμούς ως κύρια τροφή τους είναι ότι είναι γεμάτες με θρεπτικές ουσίες. Για παράδειγμα, το φυτοπλαγκτόν περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα Ωμέγα 3 ανά λίβρα από οποιαδήποτε άλλη πηγή τροφής στη Γη.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για τα συμπληρώματα φυτοπλαγκτού είναι ότι θεωρούνται εξαιρετικά αγνά. Ο λόγος για τον οποίο αυτό συμβαίνει είναι ότι αυτοί οι οργανισμοί ζουν σε ωκεανούς, μακριά από κάθε είδους ρύπανση. Ορισμένα συμπληρώματα χρησιμοποιούν φυτοπλαγκτόν που προέρχεται από ανθρωπογενείς λίμνες, αλλά εάν μπορείτε να επιλέξετε, καλύτερα να μείνετε με καλές θαλάσσιες

Πράσινο μύδι

Ένα άλλο θαλάσσιο πλάσμα που είναι μια φανταστική πηγή θρεπτικών ουσιών προάγει την κίνηση είναι το πράσινο -γυθισμένο μύδι. Αυτή η οστρακοειδή ζει στην εποχή κοντά στη Νέα Ζηλανδία, έτσι ώστε να πάρει Ahold αυτό μπορεί να είναι αρκετά προκλητική.

Τα καλά νέα είναι ότι πολλά συμπληρώματα κατοικίδιων ζώων στην αγορά χρησιμοποιούν πράσινα μύδια ως πηγή Ωμέγα (19659007]

Τα θαλασσινά είναι σίγουρα η καλύτερη πηγή θρεπτικών ουσιών που χρειάζεται ο σκύλος σας για να βελτιώσει την κίνησή του. Εκτός από το φυτοπλαγκτόν και τα πράσινα μύδια, τα λιπαρά ψάρια περιέχουν επίσης όλες τις ανάγκες των νεογνών σας για να ξεκινήσουν πάλι χωρίς πόνο

. Αλλά αντί να ταΐζετε μόνο ψάρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ιχθυέλαιο για να συμπληρώσετε τη διατροφή του με πολύ- χρειάζονται Ωμέγα 3s. Εκτός από τη διατήρηση μιας μεγάλης ποσότητας αυτού του λιπαρού οξέος, το ιχθυέλαιο έρχεται με πολλούς άλλους ευεργετικούς τύπους λίπους, οι οποίοι μπορούν να βελτιώσουν την καρδιαγγειακή υγεία του σκύλου σας

Η γλυκόζαμίνη για τα σκυλιά

Τα ωμέγα 3 και άλλα λιπαρά οξέα μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή που προκαλούνται από τις αρθρώσεις τρίβοντας το ένα έναντι του άλλου. Ωστόσο, δεν μπορούν να βοηθήσουν πολύ όταν πρόκειται για την ανοικοδόμηση του υποβαθμισμένου χόνδρου. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια ουσία που κάνει τα θαύματα όταν η ανάκτηση χόνδρου αφορά. Μιλάμε για γλυκοζαμίνη.

Όχι μόνο προάγει την ανάπτυξη του χόνδρου, αλλά και η γλυκοζαμίνη έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτή η ουσία μπορεί να μην είναι εξίσου αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της φλεγμονής των αρθρώσεων όπως τα Ωμέγα 3, αλλά μπορεί σίγουρα να βοηθήσει.

Και το καλύτερο πράγμα για τη γλυκοζαμίνη είναι ότι έχει σχεδόν μηδενικές παρενέργειες, ειδικά όταν έρχεται με τη μορφή μαλακά μασώμενα. Το σκυλί σας δεν θα έχει προβλήματα στο στομάχι, αν αποφασίσετε να συμπληρώσετε τη διατροφή του με γλυκοζαμίνη με τον τρόπο αυτό

MSM (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο)

 DASUQUIN-ΜΕΓΑΛΕΣ-ΜΕΓΑΛΟΥΣ-ΣΚΥΛΟΥΣ-ΜΕ-MSM-84 -CHEWS Το MSM σημαίνει Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, ένα μόριο πλούσιο σε οργανικό θείο. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτή την ουσία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα άτομα του θείου ενεργούν σαν δομικά στοιχεία για τα οστά. Βασικά, αυτή η ουσία βοηθάει τον σκύλο σας να αποκαταστήσει τους τραυματισμένους αρθρώσεις.

Αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να μην είναι υπερβολικά αποτελεσματικό όταν λαμβάνεται από μόνο του, αλλά οι αναφορές υποδηλώνουν ότι το MSM κάνει θαύματα για κοινή υγεία όταν συνδυάζεται με άλλες ουσίες που προάγουν την κυκλοφορία όπως η γλυκοζαμίνη / ή Ωμέγα 3.

Συμπληρώματα ασβεστίου

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων τροφοδοτούν τα κουτάβια τους με μια δίαιτα που βασίζεται στο κρέας. Το πρόβλημα είναι ότι το κρέας δεν είναι πλούσιο σε ασβέστιο. Στην πραγματικότητα, η ποσότητα αυτού του ορυκτού που βρίσκεται στο κρέας είναι πολύ, πολύ χαμηλή. Και το σκυλί σας χρειάζεται ασβέστιο για υγιή οστά και αρθρώσεις.

Μπορεί να νομίζετε ότι η διατροφή του με τα οστά θα λύσει το πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι εύκολο να χωνέψει. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι το κουτάβι σας παίρνει αρκετό από αυτό το μέταλλο είναι συμπληρώνοντας τη διατροφή του με χάπια ασβεστίου

Πολυβιταμίνες

Αν και ο σκελετός ενός σκύλου αποτελείται από μέταλλα όπως ασβέστιο, τα οστά και οι αρθρώσεις που έχουν υποστεί βλάβη, το κουτάβι σας χρειάζεται πολύ περισσότερο από αυτό. Ορισμένες βιταμίνες ενισχύουν την αποκατάσταση της οστικής δομής, οπότε αν η δίαιτά του στερείται αυτών των ουσιών, η ανάνηψή του δεν θα είναι τόσο γρήγορη όσο θα θέλατε.

Ευτυχώς, η επίλυση του προβλήματος της ανεπάρκειας βιταμινών στα σκυλιά είναι αρκετά εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του αγοράσετε μερικά βιταμινούχα μαλακά μασά. Εκτός από την υποβοήθηση της ανάκαμψης όσον αφορά την κίνησή του, τα συμπληρώματα πολλαπλών βιταμινών θα λειτουργήσουν καλά για ολόκληρο το σώμα του, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό του σύστημα, βελτιώνοντας την στεφανιαία υγεία του κ.ο.κ ..

Άλλες ωφέλιμες μεθόδους προώθησης της κίνησης

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε όταν πρόκειται για την υγεία του σκύλου είναι ότι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από μια δίαιτα. Το είδος της τροφής που τον ταΐζετε καθημερινά μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο αν θα αναπτύξει κάποιες συνθήκες αργότερα στη ζωή του.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι κάθε σχέδιο διατροφής να είναι κατάλληλο για το σκυλί σας. Όλα εξαρτώνται από το μέγεθός του, τη φυλή του και, το σημαντικότερο, την ηλικία του. Τα μικρά κουτάβια και τα νεαρά σκυλιά χρειάζονται περισσότερες θερμίδες από ό, τι οι παλαιότεροι

Ταυτόχρονα, τα μεγαλύτερα σκυλιά χρειάζονται περισσότερα θρεπτικά συστατικά από ό, τι τα νεαρά. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να προσαρμόσετε τη διατροφή του κουταβιού σας σύμφωνα με την ηλικία του. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, επειδή τα περισσότερα εμπορικά σήματα σκυλιών έχουν προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για κουτάβια, μικρά ενεργά σκυλιά και ανώτερα σκυλιά. Έτσι, πρέπει να επιλέξετε ανάλογα.

 Dog Getting Treat Ένας άλλος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι το κουτάβι σας παραμένει κινητό για όσο το δυνατόν περισσότερο είναι να του παρέχετε αρκετή άσκηση. Τα σκυλιά που κάθεται όλη την ημέρα είναι πιο επιρρεπή σε προβλήματα μυών και αρθρώσεων καθώς μεγαλώνουν. Αλλά όχι μόνο, τα σκυλιά που δεν έχουν αρκετή άσκηση σε τακτική βάση συχνά υποφέρουν από προβλήματα εστίας και εγκεφάλου.

Η λήψη του γούνινο φίλου σας για μια βόλτα πρέπει να είναι μια ρουτίνα για εσάς και τον από μικρή ηλικία. Αλλά τι θα έπρεπε να κάνετε εάν καταπολεμά ήδη την κίνηση; Δεν μπορείτε να τον αναγκάσετε να πάτε για μεγάλους περιπάτους. Λοιπόν, οι κατασκευαστές προϊόντων κατοικίδιων ζώων βρήκαν έναν τρόπο αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος, κάνοντας ιμάντες σχεδιασμένες για σκύλους που έχουν προβλήματα με τα πόδια. Απλά αγοράστε το καλύτερο εξάρτημα κινητικότητας για τον τετράποδο φίλο σας και θα είστε σε θέση να του δώσετε αρκετή άσκηση!Source link