Ασκήσεις Pet: Πέντε τρόποι να την ενσωματώσετε στην ημέρα σας


Η άσκηση κατοικίδιων ζώων είναι θετικό όφελος για την υγεία όχι μόνο για τα κατοικίδια ζώα σας, αλλά και για όλη την οικογένεια. Σίγουρα, η κοινή εμπειρία άσκησης μπορεί να έχει καταπληκτικά οφέλη για την υγεία για τους φίλους σας. Προφανώς, ανάμεσα στα πολυάσχολα προγράμματα και τις καθημερινές σας συνήθειες, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί επιπλέον χρόνος την ημέρα. Κάθισαμε με τον διαχειριστή του προγράμματος Trupanion για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σημασία της άσκησης κατοικίδιων ζώων και αυτών των πέντε εύκολων τρόπων ενσωμάτωσης στην ημέρα σας.

Πέντε τρόποι να ενσωματωθεί η άσκηση κατοικίδιων ζώων στην ημέρα σας

 Οι καθημερινοί περίπατοι είναι μια μεγάλη μορφή ασκήσεων

Καθημερινές βόλτες

Ένα κλασικό για έναν λόγο! Οι καθημερινοί περίπατοι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα κατοικίδια ζώα και τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Επιπλέον, δίνει στα κατοικίδια ζώα σας την ευκαιρία να βγουν έξω και να τεντώσουν τα πόδια τους στη φύση. Επίσης, η αφιερωμένη one-on-one φορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τη σχέση σας και τον δεσμό ανθρώπου-κατοικίδιων ζώων. Σκεφτείτε νωρίς το πρωί ή νωρίς το βράδυ για πιο δροσερές θερμοκρασίες.

Διαδραστικός χρόνος παιχνιδιού

Ο εμπλουτισμός και το διαδραστικό παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για τον γούνινο φίλο σας να μάθει, να μεγαλώσει και να διασκεδάσει! Για παράδειγμα, παιχνίδια εμπλουτισμού όπως τα τροφοδότες παζλ, τα στρώματα καψακίων και οι δείκτες λέιζερ, παρέχουν συναισθηματική, ψυχική και σωματική διέγερση. Επίσης, αυτά τα διαδραστικά παιχνίδια σας δίνουν την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο και να παίξετε με τα κατοικίδια ζώα σας. Επιπλέον, τα παιχνίδια εμπλουτισμού και το διαδραστικό παιχνίδι έχουν αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη συγκράτηση του άγχους και του άγχους στα κατοικίδια ζώα. Δεν έχετε καμία αμφιβολία, αυτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να συνδέσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα από την οθόνη.

Κατάρτιση ρουτίνας

Η τακτική εκπαίδευση είναι μια ευκαιρία να ασκήσετε την πνευματική διέγερση του κατοικίδιου ζώου σας κατά τη διάρκεια καθημερινών καθημερινών δραστηριοτήτων. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να κρατάτε το κατοικίδιο ζώο σας για φαγητό ή να περιμένετε στην μπροστινή πόρτα πριν από τη βόλτα ενός σκύλου. Ουσιαστικά, αυτή η δεξιότητα οξύνει την εστίαση, την υπομονή τους και ενισχύει περαιτέρω τον δεσμό ανθρώπου-κατοικίδιου ζώου. "Ένα καλά εκπαιδευμένο σκυλί είναι ένα ευτυχισμένο σκυλί", δηλώνει ο διευθυντής του προγράμματος Trupanion pet J. Marmol.

Εξειδικευμένη εκπαίδευση

Μια άλλη μορφή μοναδικής άσκησης κατοικίδιων ζώων ενσωματώνει
εξειδικευμένη εκπαίδευση στην καθημερινή σας ρουτίνα. Για παράδειγμα, κάθε σκυλί είναι
διαφορετική και μοναδική και μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετική εκμάθηση νέων δεξιοτήτων.
Εξετάστε την πρακτική των σημάτων χεριών ή την έκθεση σε ένα νέο περιβάλλον. "Κάθε νέο περιβάλλον
είναι μια ευκαιρία κατάρτισης ", λέει ο Marmol. Επιπλέον, δεν είναι μόνο η εκμάθηση κατοικίδιων ζώων σας
νέες δεξιότητες, αλλά μαθαίνετε μαζί για να εργαστείτε ως ομάδα.

Παιχνίδι με φίλους

Ενώ η βασική εκπαίδευση υπακοής είναι μια βασική δεξιότητα για κάθε γούνινο φίλο, μερικές φορές είναι υπέροχο να συναντηθούμε και να έχουμε ένα παιχνίδι με φίλους. Για παράδειγμα, εάν επιλέγετε μια ημέρα διασκέδασης στο πάρκο σκυλιών ή σε μια κατηγορία αθλητικής ευκινησίας, παρέχει σίγουρα μια ευκαιρία για το κουτάβι σας να είναι ο ευερέθιστος εαυτός του. Το πιο σημαντικό, η άσκηση κατοικίδιων ζώων μπορεί να είναι διασκεδαστική για όλα τα μέρη!

 Η άσκηση των κατοικίδιων ζώων είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να συνδέσεις τον γούνινο φίλο σου.

Η άσκηση κατοικίδιων ζώων: θετική συγκόλληση και ευεξία για όλη την οικογένεια

Η άσκηση κατοικίδιων ζώων δίνει στον καλύτερο φίλο σας την ευκαιρία να μάθει νέες ικανότητες, να διασκεδάσει και να ασχοληθεί με το διαδραστικό παιχνίδι. Επίσης, με το πέρασμα του χρόνου δημιουργείτε περαιτέρω μόνιμες αναμνήσεις για τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link