Απροσδόκητη Χειρουργική και Θεραπεία για το Mecho


Ο Mecho εγγράφηκε στο Trupanion ως νεαρό και γεμάτο ενέργεια κουτάβι .

Κανένας δεν ξέρει ποτέ τι ζωή έχει για σας και αυτό ήταν τόσο αληθινό με το κορίτσι μας, Mecho.

Στις 2 Ιουνίου 2017, ο Mecho άρχισε να δείχνει σημάδια υπέρμετρου σάλια και να μην τρώει. Την πήραμε σε μια τοπική κτηνιατρική κλινική έκτακτης ανάγκης, και της διαγνώστηκαν με το Κουνάβι Βήχας. Όταν δεν βελτιώθηκε, ο δικός μας κτηνίατρος το είδε να κάνει το αίμα και τις ακτινογραφίες.

Ήταν τότε που πληροφορήσαμε ότι κάτι δεν ήταν σωστό στο στήθος της και έπρεπε να κατευθυνθεί αμέσως στο MOV Mississauga Oakville Veterinary Emergency Hospital . Εκεί πραγματοποίησαν περισσότερες δοκιμές στο Mecho. Η σκέψη τους ήταν ο Καρκίνος και μας είπε ότι η θέση τους θα την παραπέμπει στην (OVC) Ontario Veterinary College . Πληρώσαμε το λογαριασμό μας με πιστωτική κάρτα και πήραμε το σπίτι της για τη νύχτα για να μπορέσουμε να αποχαιρετήσουμε. Την επόμενη μέρα κατευθυνθήκαμε στην Κτηνιατρική Κλινική του Οντάριο.

Προς έκπληξή μας – είπαν ότι ήταν ένας στριμμένος λοβός του πνεύμονα που προκαλούσε την αγωνία της και αν την αφαιρέσουν, περίμεναν ότι θα είχε μια πλήρη ανάκαμψη.

Αμέσως κάλεσα το Trupanion να δούμε αν θα καλύπτεται αυτή η πολύ δαπανηρή χειρουργική επέμβαση και της δόθηκε έγκυρη έγκριση. Ήταν τόσο εύκολο και μας πήρε τόσο μεγάλη πίεση σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή λήψης αποφάσεων. Δεν είχαμε να ανησυχούμε για την κάλυψη των χιλιάδων δολλαρίων που κοστίζουν για εμάς, αλλά θα μπορούσαμε να επικεντρωθούμε στο Mecho και την χειρουργική επέμβαση και την αποκατάστασή της. Κάθε φορά που επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο του Trupanion, ζήτησαν πρώτα απ 'όλα πώς έκανε. Φροντίζονταν σαν να ήταν δικό τους κατοικίδιο ζώο.

Καθώς ο Mecho θεραπεύτηκε από αυτήν
Χειρουργική επέμβαση που λάβαμε από το Trupanion κάθε φορά που υποβάλαμε το δικό μας
πληρωμένες αποδείξεις. Σκεφτήκαμε ότι ο χρόνος μας στο OVC ήταν πίσω μας όταν ο Mecho πήρε μια στροφή
για το χειρότερο. Ο τοπικός κτηνίατρος μας διαπίστωσε ότι ο Mecho ακουγόταν πολύ μπερδεμένος και πρότεινε
πληρώνουμε μια άλλη επίσκεψη στην OVC για να την ελέγξουμε.

 Η Mecho ήταν σε θέση να πάρει τη φροντίδα που χρειαζόταν μέσω της ασφάλειάς της Trupanion.

Και πάλι, δόθηκε πράσινο φως για τη συνεχή φροντίδα του Mecho υπό την ασφάλιση της Trupanion.

Αποδείχθηκε ότι λόγω του προβλήματος των πνευμόνων, η Mecho είχε αναπτύξει μεγάλες ποσότητες υγρού μέσα και γύρω από το στήθος και τους πνεύμονες.

Το Trupanion συνέχισε να είναι εκεί καθώς περάσαμε πολλούς μήνες και κτηνιατρικές επισκέψεις στην OVC με αυτό το συνεχιζόμενο πρόβλημα. Επίσης, ο Mecho χρειάστηκε το φάρμακο που συνιστάται να βοηθήσει στη μείωση του υγρού στο στήθος και στους πνεύμονες. Και πάλι, το Trupanion κάλυψε το 90% του κόστους. Σήμερα το Mecho κάνει πολύ καλύτερα. Βλέπει έναν τοπικό dr. μηνιαία για ελέγχους και όταν τα πράγματα δεν ακούγονται σωστά, αποστέλλεται απευθείας στην OVC για έναν πιο εμπεριστατωμένο έλεγχο της κατάστασής της.

Πρόσφατα είχαμε άλλη τρομάξει με τον Mecho. Έχασε τον έλεγχο της ισορροπίας της και τα πίσω πόδια της κατέρρευσαν κάτω της. Εξαιτίας αυτού, βιάστηκε στο OVC στο τμήμα Νευρολογίας και του δόθηκε μαγνητική τομογραφία. Αρχικά, νόμιζαν ότι μπορεί να είναι καρκίνος, αλλά αφού πήραμε δείγματα, ανακουφίσαμε ότι δεν υπήρχε καρκίνος, αλλά μόνο ένα πολύ κακό πρόβλημα στο εσωτερικό αυτί.

Ένα δεύτερο μεγάλο ζήτημα με τον Mecho, ο οποίος μετά την πληρωμή της έκπτωσής μας, το Trupanion ενισχύθηκε και κάλυψε τα ιατρικά μας έξοδα για άλλη μια φορά. Επίσης, η κατάθεση των εγγράφων στο διαδίκτυο ήταν τόσο εύκολη και ήταν πολύ γρήγορη να απαντήσουν.

Ο Mecho σίγουρα έχει περάσει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Ευτυχώς για εμάς, είχαμε την πρόνοια να την υπογράψουμε για ασφάλιση Trupanion. Ήταν το κάθε βήμα του τρόπου μας βοηθώντας οικονομικά να κρατήσουμε το κορίτσι μας υγιές και υπό εξαιρετική φροντίδα του γιατρού. Το Trupanion έχει και θα συνεχίσει να βρίσκεται στη γωνιά μας και πάντα εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία να πούμε στους ανθρώπους πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την κατάλληλη ασφάλιση κατοικίδιων ζώων για την ειρήνη του μυαλού.

 Ο Mecho είναι ευτυχώς πίσω στην δουλειά ως σκύλος θεραπείας με θεραπευτικά πόδια του Καναδά.
Ο Mecho είναι στην ευχάριστη θέση να επιστρέψει στη δουλειά ως σκύλος θεραπείας με Θεραπευτικά πόδια του Καναδά .

Σας ευχαριστώ Trupanion – Mecho- είναι μαζί μας σήμερα εξαιτίας εσάς και των μεγάλων γιατρών της στο OVC, Grimsby Animal Hospital (Δρ Suzi Peters) και Wilson's Animal Hospital (19659022) Ημερομηνία έναρξης: Δεκέμβριος 2011

Όροι και Προϋποθέσεις:

Όροι και Προϋποθέσεις: Lung Lobe Torsion

Το Trupanion Policy Paid: $ 16,535.33

Σχετικά με τον συγγραφέαSource link